Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Βραβεία 2012 - Η βραδιά των πρωταγωνιστών!!!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο η εκδήλωση "ΒΡΑΒΕΙΑ 2012" της Νεανικής Δράσης Μυκονιατών, όπου αρκετός κόσμος (χωρίς ωστόσο να γεμίσει η αίθουσα) προσήλθε για να παρακολυθήσει και να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους που ξεχώρισαν την χρονιά που έφυγε και τις επιτυχίες που αυτοί σημείωσαν.

Για πρώτη φορά λοιπόν ένας φορέας του νησιού μας διοργάνωσε μία εκδήλωση προς τιμήν όλων εκείνων που έφεραν στην Μύκονο επιτυχίες και συνέβαλαν στην διαμόρφωση μίας θετικής εικόνας και άποψης για την Μύκονο και τους ανθρώπους της.



Η εκδήλωση ήταν μία αληθινή γιορτή για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι τιμήθηκαν από την Νεανική Δράση για τις διακρίσεις τους και είχαν για πρώτη φορά βήμα ώστε να διηγηθούν την ιστορία της επιτυχίας τους στους Μυκονιάτες, δίνοντας έτσι κι ένα διαφορετικό παράδειγμα για τα πρότυπα που πρέπει να έχει η νεολαία του νησιού μας.



Τιμητικά βραβεία παρέλαβαν μεταξύ άλλων ο ΑΟ Μυκονου (τμήματα ποσοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και στίβου), το Α.Σ. Άνω Μεράς, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου, το Γενικό Λύκειο Μυκόνου, η σχολή χορού Step N Shape και άλλοι... 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τέλος, η Νεανική Δράση επέλεξε να τιμήσει τους εθελοντές της για την προσφορά τους στις πρωτοβουλίες της ομάδας. Έτσι για την προσφορά τους στην Νεανική Δράση τιμήθηκαν οι νεαρότεροι εθελοντές Αρετή Βιγλιάρη και Παναγιώτης Κουσαθανάς, ενώ η Κατερίνα Τοπούζογλου για τιμήθηκε για το εθελοντικό της έργο στο νησί μας.


Η Νεανική Δράση, στο πρόσωπο της Κατερίνας, δεν παρέλειψε να τιμήσει την πρωτοβουλία Diving for a Cause η οποία πέρασε μία εβδομάδα στην Μύκονο προσφέροντας προσωπική εργασία σε διάφορες εθελοντικές δραστηριότητες κορυφαία εκ των οποίων κατά την γνώμη μου στάθηκε το άσπρισμα του Ανεμόμυλου.



Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στο αλμπουμ μου ΒΡΑΒΕΙΑ 2012 στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου