Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΟΥΚ ΕΚ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΡΕΤΗ ΓΙΓΝΕΤΑΙ ΑΛΛ’ΕΞ ΑΡΕΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ” Πλάτων


Κε Διευθυντά,
= Με τη Δημοσιοποίηση Προσφάτως της Τεράστιας Σπατάλης Εκατομμυρίων ΕΥΡΩ μέσω της Χρηματοδότησης Αμαρτωλών Μ.Κ.Ο (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων),
= ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ για άλλη μια φορά τη ...Σοφία των Διεφθαρμένων Πολιτικών μας, οι Οποίοι από τη μια φορολογούν ΒΑΝΑΥΣΑ τους πένητες πια συμπατριώτες μας για να ξοδεύουν από την άλλη ασύστολα το μόχθο μας ακόμη και χρηματοδοτώντας Σκοπιανούς Συγγραφείς για να υβρίζουν τη Χώρα μας και τον Ελληνικό μας Πολιτισμό!!
= Σαυτό το Αμαρτωλό Κράτος όπου κι αν στραφείς βλέπεις ΣΑΠΙΛΑ και Πλιάτσικο. Παντού γύρω μας είναι Κλεφτοκοτάδες και λαμόγια.
= Και διερωτάται Κανείς, Μα δε γίνεται Τίποτα σαυτή τη Δημόσια Διοίκηση χωρίς Λάδωμα και ΜΙΖΑ;;!!
= Και να σκεφθεί κανείς ότι πριν από 2500 χρόνια (Παραμονή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας), ο Ξέρξης όταν έμαθε ότι οι Έλληνες αγωνίζονται για ένα στεφάνι Εληάς ανέκραξε Παπαί Μαρδόνιε, ποίους επάνδρας ήγαγες μαχησομένος ημέας, οι ΟΥ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ποιεύονται, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΡΕΤΗΣ!! (Οι Έλληνες αγωνίζονται (πολεμούν) για την ΑΡΕΤΗ μόνο!)
= Τι Σόι Απόγονοι!! αυτών των Υπέροχων Αρχαίων Ελλήνων Είμαστε!! όταν δεν έχει μείνει ΤΙΠΟΤΕ σήμερα από την ΑΡΕΤΗ τους και την ΗΘΙΚΗ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΗ!!!
= Εξαφανίστηκαν άραγε όλες οι Αρετές των Ελλήνων από τη Μεταπολίτευση (ο Μεσαίωνας του Νεώτερου Ελληνισμού)!!.. και πέρα!!
= Πού είναι η Τιμιότητα, η Αξιοπρέπεια, το Φιλότιμο, η Αγνότητα, η Ανιδιοτέλεια, ο Πατριωτισμός των Προηγουμένων της Μεταπολίτευσης Γενεών!!
= ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ όπως ο Θησέας, ο Ηρακλής, ο Θεμιστοκλής, ο Μιλτιάδης, ο Περικλής, κλπ. και από τους Νεώτερους ο Καποδίστριας, ο Κολοκοτρώνης, η Μπουμπουλίνα, κλπ.
= ΠΟΥ είναι ΤΕΛΟΣ η Υπέροχη και Αγνή ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ μας που εξόδευσε όλη την Πατρική της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ υπερ του Αγώνα της Ανεξαρτησίας και πέθανε Πάμπτωχη, Εγκαταλλελειμένη, ξεχασμένηκαι Καταγηρασμένη στα σαράντα της χρόνια από την Αχαριστία Των Συμπατριωτών μας!!
= Τέλος, εδώ στον Βούρκο που έχουμε φτάσει δε μας μένει πια παρά η ανάληψη μιας ΙΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑΣ για να επιτύχουμε την Επάνοδο Της Αρετής και Του Πατριωτισμού στα Άγια Χώματα απτα Οποία Κάποτε γεννήθηκαν!!!
Μιχ. Ζουγανέλης Αρχιτέκτων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου