Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου ΑΟ Μυκόνου


 
Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ/FC MYKONOS  – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΟ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ

Έτοιμη η ομάδα μας θα πάει στη Σύρο για τον αγώνα κυπέλλου με στόχο τη νίκη-πρόκριση στον τελικό την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 16:45 να αντιμετωπίσει τον τοπικό Α.Ο. Σύρου.
Την ομάδα μας στη πρωτεύουσα των κυκλάδων θα συνοδεύσουν αρκετοί φίλαθλοι προκειμένου να είναι κοντά στη προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο, μιας και οι δύο διοργανώσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία και αποτελούν μεγάλο φετινό στόχο της.
Να σημείωσουμε δε ότι στο θεσμό του κυπέλλου είναι η πολυνίκης μιας και μετρά 9 κατακτήσεις (1999-2000-2001-2002-2003-2006-2008-2010-2011) έναντι 8 των τωρινών αντιπάλων της Α.Ο. Σύρου και του Παναξιακού Α.Ο.


ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου για την ομάδα Νέων της ομάδας μας με αντίπαλο  τον Α.Ο. Τήνου αναβάλεται.


ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Ο ΑΟ Μυκόνου ευχαριστεί τις κυρίες Ντάμερ Λίντα και Μάρκαρη Ολγα για τις χορηγίες τους προς τον σύλλογο στην κοπή της πίτας. Ευχαριστούμε γενικότερα το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε και μας τίμησε με την παρουσία του
Ειδικότερα ευχαριστούμε που παρευρέθηκαν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου τους γονείς των αθλητών των Ακαδημιών, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δήμου Μυκόνου, τους φίλαθλους της ομάδος, τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου της Ανω Μεράς, τους φίλαθλους της ομάδος, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και φυσικά τους αθλητές και προπονητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου που παρερεύθηκαν σε μια λαμπρή εκδήλωση στον χώρο του Blu Blu. Τέλος ευχαριστούμε τον Νίκο Δακτυλίδη τον ιδιοκτήτη του Blu Blu για την παροχή του χώρου και όλο το προσωπικό για την άψογη τους εξυπηρέτηση. Τέλος όλους τους χορηγούς που βοήθησαν και βοηθάνε τον σύλλογο σε κάθε του προσπάθεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου